matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
krótki opis zadania
Chromosom:
wykonaj dodawanie 1+1= 2+6= 11−9=
21 kwi 17:26
Daniel:
1+1=8 2+6=2 11−9=5 pomoglem
całuj w stopy
21 kwi 17:31
Chromosom:
Dzięki! Na reszcie zaczynam coś z tego ogarniać
21 kwi 17:34