matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
zosia:
oblicz objętość stożka o wysokości 10 i średnicy podstawy 8
21 kwi 17:21
Basia:
2r = 8 r=4 H=10 podstawiaj do wzoru i licz
21 kwi 17:22
ewa:
r=4 h=10
1
V=
πr
2
*h
3
Podstaw do wzoru
21 kwi 17:22