?
Anula: wie ktoś gdzie tu jest jakiś przykład z np takim zadaniem 5100+5100+5100+5100+5100 bo nie
mogę znaleźć
21 kwi 16:39
Ajtek:
5100+5100+5100+5100+5100=5100(1+1+1+1+1)=5100*5=5101
21 kwi 16:43
Anula: ale wiesz gdzie tu na tej stronie sa z tego rpzykłady?
21 kwi 16:52
Ajtek:
Do rozwiązania?
21 kwi 16:57
Anula: tak, żebym zobaczyła na czym to polega i na inne przykłady
21 kwi 16:57
Ajtek: Nie wiem czy dokładnie Tobie o to chodzi, ale zerknij tutaj:
i1
Wchodząc w tematy, na samym dole masz ZADANIA + ROZWIĄZANIA.
21 kwi 17:00
Anula: no i w tym patrzyłam ale nie mogę znaleźć podobnego przykładu a wiem że jest bo go kiedyś
widziałam
21 kwi 17:02
Ajtek:
To nie wiem

.
21 kwi 17:10