pomocy... na juz :/
mysz: pomocy... rozwiazcie... prosze...

4
x−1 = 32
21 kwi 12:52
Saizou : (22)x−1=25
22x−2=25
2x−2=5
2x=7
x=3,5
21 kwi 12:56
mysz: i to wszystko?
21 kwi 12:59
Daniel: raczej
21 kwi 13:01
mysz: dzieki... a mozna jeszcze jedno:
2 do potegi jednej trzeciej razy (jedna gruga) do potegi minus dwie trzecie razy (jedna
czwarta) do potegi minus jedna czwarta i to wszystko dzielone przez 4 do potegi minus jedne
razy pierwiastek z 8
nawet nie wiem w tym programie jak to zapisac sorrki ale bardzo prosze o pomoc
21 kwi 13:26
asdf: tak?
| | 1 | | 1 | | 213 * ( |
| )−23 * ( |
| )−14 | | | 2 | | 4 | |
| |
| |
| 4−1 * √8 | |
21 kwi 13:32
mysz: dokladnie tak... rozwiazesz? pleasee
21 kwi 13:33