matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie
kate:
Rozwiąż równanie (
√
2+
√
3
)
x
+(
√
2−
√
3
)
x
=4
20 kwi 16:21
ICSP:
1
(
√
2 −
√
3
)
x
=
(
√
2 +
√
3
)
x
20 kwi 16:24
odpowiedx:
a
x
+ b
x
= 4 x = (ln(a/b) + ln(4b))/2
20 kwi 16:34