matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgi
bar80:
(2
3
√
5
)
3
* (4
3
√
5
)
−3
− 2
3
√
5
+2
= ?
2
−4
3
√
5
− (0,25)
−2
* (
√
2
)
−4
jak mam to liczyć krok po kroku?
20 kwi 14:33
ewa:
2
3
3
√
5
*2
−6
3
√
5
−2
3
√
5
+2
=
=
2
−4
3
√
5
−2
4
*2
−2
2
−3
3
√
5
−2
3
√
5
+2
2
3
√
5
(2
−4
3
√
5
−2
2
)
=
=
2
−4
3
√
5
−2
2
2
−4
3
√
5
−2
2
=2
3
√
5
20 kwi 15:16