matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
z gory dziekuje za pomoc
Daniel:
Dane są punkty B=(−3,1) i C=(0,4). Na prostej l: y=2x−1 znajdź taki punkt A, aby pole trójkąta ABC było równe 6.
20 kwi 13:10
Daniel:
wiktoria, zrobilem sam .. NIE ROZWIAZYWAC
20 kwi 13:17