matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
Mona:
Hej, czy może ktoś to sprawdzić? 36
log
6
4
= 6
2log
6
4
= 6
log
6
4
2
= 4
2
= 16 dobrze to zrobiłam
Z góry dziękuję za odpowiedzi
19 kwi 18:33
f:
dobrze
19 kwi 18:36
Kasia:
dobrze
19 kwi 18:39