matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
po prostu OBLICZ
za kilka dni egzamin:
to ja sie poprawiam i wpisuję tutaj: nie ogarniam jak z:
100
(−1,1)
−2
wychodzi
121
i jak zrobić
1
(5
−5
) * (
)
−4
25
błagaaaam
19 kwi 13:47
Aga1.:
1
11
10
(−1,1)
−2
=(−1
)
−2
=(−
)
−2
=(−
)
2
=
10
10
11
10
−10
100
−
*(
)=
11
11
121
1
(
)
−4
=25
4
=(5
2
)
4
=
25
19 kwi 14:14