matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Domiś:
Oblicz : (log5)
2
+ (log2)
2
+ log4 * log5 = ...
18 kwi 22:28
Maslanek:
(log5 + log 2)
2
= (log 10)
2 = 1
18 kwi 22:30
Domiś:
chyba pominąłeś część równania...
18 kwi 23:01
Domiś:
chyba pominąłeś część równania...
18 kwi 23:01