matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Anula:
rozwiniecie powierzchni bocznej stożka jest półkolem o promieniu r=10 Pole podstawy stożka wynosi
18 kwi 19:35
goldenfille:
P=25π
18 kwi 19:42
Eta:
2π*10
360
o
=
= 2 ⇒ r= .....
2πr
180
o
P
p
=πr
2
=....
18 kwi 19:42
Anula:
dzieki
18 kwi 20:02