matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownania i nierownosci
wejder:
3x+1=
√
3x
+3
18 kwi 19:06
AS:
Podstaw
√
3*x
= t ,wtedy 3*x = t
2
i masz równanie kwadratowe.
18 kwi 19:20
AS:
18 kwi 19:20
wejder:
ok, dzieki
18 kwi 19:21