matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomozcie :)
Artur:
tg22,5
o
18 kwi 17:00
Artur:
tg22,5
o
=
2tg11,25
o
1−tg
2
11.25
o
= jak dalej?
18 kwi 17:02
Aga1.:
y=x
√
2
x
x
x
1
tg22,5
0
=
=
=
=
=
x+y
x+x
√
2
x(1+
√
2
)
1+
√
2
dokończ.
18 kwi 17:21