MnQ: Pytanie do maturzystów. Jak dzisiejsza matura wam poszla?

ja pisalem rozszerzona i dla mnie byla b. prosta

a jak wasze wrazenia?
14 maj 13:07
Artur: aaa nawet spoko

z tą jednokładnością nie dokończyłem
14 maj 13:11
MnQ: ja wszystko rozpykalem

zobaczymy co z tego bedzie
14 maj 13:17
Artur: o 15 będą arkusze to zobaczymy
zadanko z prawdopodobieństwa 7 bab 14 facetów ?
14 maj 13:18
maturzystaaaa: Dość prosta była
14 maj 13:19
MnQ: dokladnie tak Artur
14 maj 13:21
maturzystaaaa: tak jest 7 i 14
14 maj 13:24
Artur:
to może w ramach zabicia czasu, ostatnie chyba z trójkątem |AB|=4.2 bodajże
a zadanie z graniastosłupem to było tgα=√7
14 maj 13:28
maturzystaaaa: tak tylko nie |AB| tylko |AD|

wyniki dobre
14 maj 13:30
MnQ: z ostroslupem

tak, ab = 4.2

tgα = p7, tylko to trzeba bylo zaokraglic do 70 czy 69 stopni? bo tak sie teraz
zastanawiam
14 maj 13:30
MnQ: nooo |ad|.

wiadomo o co chodzi
14 maj 13:30
maturzystaaaa: ja do 69 zaokraglilem bo blizej mu do 69 niz 70. tak mysle
14 maj 13:31
Artur: ja chyba dałem 69
14 maj 13:31
MnQ: no ja tak samo.. czym dluzej o tym mysle tym bardziej sie przejmuje chyba i stad te
pytania
14 maj 13:32
maturzystaaaa: haha spoko

napewno dobrze poszlo
14 maj 13:32
xpt: 40 % będzie
14 maj 14:41
Iza: a jaki wam wyszedł przedział bodajże w drugim zadaniu

z tymi wartościami
bezwzględnymi
14 maj 14:45
Iza: pamięta ktoś?
14 maj 14:48
ja: (8/5 , 8/3)
14 maj 14:49
Iza: ooo to chyba bo dłużeszej walce właśnie tyle otrzymałam heh

dzięki
14 maj 14:53
miły: mam pytanie jak obliczyć pole graniastosłupa trójkątnego jeśli mam podane wymiary
podstawy i wysokośc
968
a=5
b=4
c=3
H=6
oraz
Graniastosłup co ma w podstawie równoległobok
wymiary :
a=5dm
b=3dm
h=2dm
prosze Was o pomoc
14 maj 15:01
Artur: tak sobie liczę że będę miał 80-90 , ze skłonnością do 84% , nie najgorzej , mogło być
lepiej
14 maj 15:15
maturzystaaaa: ja okolo 92%-96% . dwa glupie bledy:(
14 maj 15:17
Artur: ....u mnie też głupie , tylko ich więcej ..
14 maj 15:27
maturzystaaaa: a gdzie zrobiles?
14 maj 15:29
maturzystaaaa: Miły:
1
Pc =b*c + a*H +b*H +c*H
2
te "h" to wysokosc graniastoslupa?
14 maj 15:43
MnQ: u mnie tak.. 84-88%
pomylilem sie jakos tak z ta nierownoscia z wartoscia bezwzgledna tak ze mi wyszedl zbior
pusty.

za jednokladnosc moze tylko 1 punkt dostane bo tez namieszalem, i to zadanie z
ciagami a=b=c mam zdeczka inaczej... tak na chlopski rozum, no ale zobaczymy... reszta
dobrze

i tak jest git
14 maj 16:07
tytu: ja licze na 10%
14 maj 16:08
xpt: 10% !? Stary ty to ten spirytus za bardzo rozcieńczasz . . .
14 maj 17:01
ewelina: Była prosta.
Aaale.. te zadania 'uzasadnij, że'.. nienawidzę tego. Wzoru na objętość w końcu nie
dokończyłam uzasadniać.
14 maj 17:36
Marcin : Heyka

Mam prośbę : Czy znacie może stronę na której są odpowiedzi wraz z rozwiązanymi
zadaniami z dzisiejszej matury

Są mi potrzebne

Albo może mógłbym poprosić o waszą
pomoc

pozdrawiam
14 maj 20:06
jaa: Prosze:
http://matura.gazeta.pl/matura/1,79505,5208209.html
14 maj 20:13
Marcin: Oooo dzięki bardzo xD ELO P.R.O.S.T.O.
14 maj 20:25
MnQ: na onecie tez mozna znaleźć
14 maj 20:30
oleQ: Ja liczę na 68% procent około

Dla mnie to rewelka xP Dziękuję autorowi tej strony!
Przydała się i to bardzo (przyda się jeszcze na studiach )
Pozdrawiam
14 maj 20:49
xpt: A ja widzę brak aktualizacji na stronie

Już nie "dzisiejsza" matura z matematyki
15 maj 12:27
MnQ: ano

admin tez czlowiek

dzisiejsza byla fizyka, a wraz z jej koncem, poczatek wakacji
15 maj 12:57
Jakub: Dobra zdjęte. Dzięki wszystkim za komentarze.
15 maj 14:31