matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
beasel:
x−2=x
√
3
−2
√
3
18 kwi 12:21
ICSP:
x
√
3
− x = 2
√
3
− 2 x(
√
3
−1) = 2(
√
3
−1) x = 2
18 kwi 12:22
Jolanta:
x−2−x
√
3
=−2
√
3
x(1−
√
3
)=2−2
√
3
dasz radę ?
18 kwi 12:23
beasel:
czarna magia
18 kwi 12:33