matematykaszkolna.pl
maksmat lisa: Znowu on hahaha !
17 kwi 22:31
Maksmat: Witam emotka
17 kwi 22:32
lisa: dajesz jaja człowieku. Oni Ci za to płacą czy jak?
17 kwi 22:34
krystek: Nie bądź mściwym , już dosyć piekiełka w Polsce!
17 kwi 22:41
Jolanta: Nie bac z tych co sie uwielbiaja w błocie taplac i ryją .I tak człowiek przed maturą ma dość stresów
17 kwi 22:42
Aga1.: A skąd u Ciebie Maksmat tyle jadu?
17 kwi 22:43
asdf: po 1) Nie "Pan kujonek" tylko ja po 2) Nie jestem takim gowniarzem jak ty, gdzie proszą Ciebie o to zebys juz nie spamował, a ty dalej to robisz po 3) Lubie sprawdzać strony internetowe i szukać błędów, zauważyłeś, że po 3−4 postach już tego nie było? Jak szukasz, kogoś z twoim IQ na tym forum to nie znajdziesz bo ciężko być tak głupim jak ty
17 kwi 22:44
lisa: Chłopek najwyraźniej nie ma swoje życia. I jedyną wartością, którą ''broni'' jest ta strona Maksmat... szok. DZIEWCZYNĘ SOBIE ZNAJDŹ
17 kwi 22:45
Saizou : Jak lubisz tak informatykę to napisz sobie jakiś program i nim się baw, a nie psujesz innym humor z powodu spamu.
17 kwi 22:51
Basiek: Ajaj, moje biedne oczka, za dużo tego. Wiesz, że można spamować w inny sposób?
17 kwi 22:52
Jolanta: A jednak jesteś z tych co ryją M E e W
17 kwi 22:54
Maksmat: A mianowicie?
asdf: Zauważyłeś, że tutaj nikt nikomu nie dokucza prócz Ciebie? Masz dziewczyne? I co też taka wredna jak ty? Dobraliście się
Basiek: Wiesz, jeśli za każdym razem wpiszesz wszystko ręcznie+ inny tekst− to wymaga więcej kreatywności i wkładu własnego. Bierz przykład ze mnie. Btw. Twoja pisownia wskazuje na człowieka inteligentnego (składnia też), możesz zestopować, bo nie żebym szczególnie nerwowa była, ale mi wszystko "zjeżdża" w dół i nie mogę potem znaleźć.
17 kwi 22:55
Maksmat: Kujonek jakiś Ty ostry. Dokuczałeś mi? Tak. Pięknie próbowałeś zaspamować Maksmat emotka 3 posty? Kiepsko.
17 kwi 22:56
Jolanta: To forum to super sprawa,dzieki niemu dużo sie nauczyłam.Ludzie są na poziomie ,chętni do pomocy a Ty przeszkadzasz
17 kwi 22:57
Maksmat: Basiek, wiem jak to jest emotka Jakbym za każdym razem wpisywał wszystko ręcznie, to byłoby to równie szybko, ale... co chwilę by mi Mr. Kujon blokował cookie + ip, więc co chwilę rr routera i usuwanie cookie i tak ciągle. Btw. Panie Kujonek, dlaczego nie dałeś bb−code !?
17 kwi 22:57
Maksmat: Jolanta, zacznij grać w plemiona, tam się dużo nauczysz i zaraz będzie haha itd. ale spójrz na tą grę, a zobaczysz, że to nie jest gra dla pierwszych lepszych. Może i pomysł dobry, ale wygląd i wykonanie beznadziejne.
17 kwi 22:58
Basiek: Ja wiem− tzn. nie wiem. Informatyka to raczej nie jest moja mocna strona. Mr. Kujon to asdf? Bo trochę chyba nie pasuje Aaaa, jak baaaardzo, bardzo Ci się nudzi, to możesz nauczyć mnie obsługi excela. Dowiesz się, co to znaczy "stracić" cierpliwość, tak jak niektórzy tutaj do Ciebie
17 kwi 22:59
asdf: 1) Chyba mylisz, nie jestem tym ze zdjęcia na głownej stronie 2) Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, a trzeci raz nie będę się powtarzał: próbowałem znaleźć błędy w skrypcie, o żadnym spamie nie ma mowy... 3) Pogarszasz sobie tylko sytuacje, bo: strona nie jest przygotowana do pisania zadan z matematyki jakies glupie rankingi pogarszaja strone opinie sobie psujesz, z racji tego, ze na tym forum wiecej przesiaduje osob niz na tym twoim "sweet forum matematyka 5+" i jak ktos czyta, ze administrator jest takim gburem to az odechciewa sie siedziec na stronie jego roboty.. Jak jest administrator forum niech najlepiej usunie poprostu ten temat, on i tak nie ma sensu.
17 kwi 23:01
lisa: To może zróbcie sobie jakiś pojedynek informatyczny ? w samo południe jeden na jeden. Zabawna sprawa emotka jacy ludzie potrafią być zapalczywi w błahych sprawach. Ujmujące
17 kwi 23:01
Basiek: (1) Nikt nie ma tyle cierpliwości. (2) Jutro 7.10 godzina sądu ostatecznego− Excel vs ja (leżę i kwiczę) (3) Jakubasdf (4) Lubię to forum, może ... wiesz, nie obrażaj go? Naprawdę przyjazne miejsce. Tu ludzie rozumieją np., że w nocy niektórzy nie sypiają, wolą sobie rozwiązać zadania, a spać w dzień. Stąd wiesz.... obrażając forum, obrażasz ludzi. A tych nie warto, gwarantuję Ci, że większość z nich chciałbyś mieć za znajomych
17 kwi 23:08
asdf: @Basiek On i widzi tylko czubek własnego nosa, nic więcej więc to co on czyta, to nawet nie interpretuje BO ON ZAWSZE MA RACJE! Najlepiej to nei pisac moze sie uspokoi, i tak ta rozmowa nie ma sensu...
17 kwi 23:13
Basiek: Większość tego co mówię/ piszę nie ma sensu. Jestem przyzwyczajona. Mam wysoki próg tolerancji emotka I w sumie, nie warto się zarzucać wzajemnie błotem. Wyspana głoszę ideologię przyjaźni i pokoju.
17 kwi 23:14
Maksmat: asdf nawet nie potrafisz napisać prawdziwego nicku, tylko pierd*lnąłeś w klawiaturę i myślisz, że jesteś ok emotka? Nie mam zawsze racji, a przed chwilą znowu spamowałem, testowałem skrypt antyspam. Oj coś nie działa, nie da się spamować? Ops... A jednak. Do poprawy. @Basiek and lisa Basiek, mogę Cię nauczyć Excela emotka Specjalnie dla Was przestanę dzisiaj spamować, ale jutro wrócę emotka
17 kwi 23:16
Eta: emotka emotka
17 kwi 23:16
Basiek: Czy my mówimy o terminach dzisiejszych? Bo jutro kończę swoją edukację informatyczną na okres bliżej nieokreślony.
17 kwi 23:18
lisa: Połączcie 2 fora ! Będzie po sprawie emotka
17 kwi 23:18
Maksmat: Lisa, nie, myślimy nad utworzeniem forum matematycznego(nie jest zbyt wysoki próg, aby przebić się wysoko w google), ale nie połączylibyśmy się w życiu z tym forum. Nie ma mowy emotka A to dzisiaj, nie ma opcji, zaraz kimać idę. Basia, informatyka to dobra rzecz, a szczególnie w dzisiejszych czasach i patrząc na przyszłość. Teraz szybko rozwija się technologia, więc niedługo bez komputera nie będzie człowieka. Zapewne tak będzie. Nawet w szkołach to wprowadzą na całym świecie.
17 kwi 23:21
lisa: Kompromisowe rozwiązanie. Pełny pacyfizm
17 kwi 23:23
Basiek: Ja się nie kłócę. Ale mnie wystarczy umiejętność googlowania. Excel− to w przyszłości. I jutro. No cóż...
17 kwi 23:24
damiks: Wszedłem na to forum przypadkiem I tak sobie czytam wątki I ten jest najlepszy Co prawda nie rozumiem o co Wam chodziło z paroma sprawami, ale nie ważne. Tylko niestety nie potrafię zrozumieć postów asdf, są zagmatwane I ciężko jest znaleźć sens bo nie wiadomo kiedy kończy jedną myśl, a zaczyna drugą. Ale przynajmniej jest ubaw .
17 kwi 23:25
lisa: nie ma to jak dobry ubaw o 23 emotka
17 kwi 23:27
b.: spora część postów została usunięta, więc jak dopiero co wszedłeś to ciężko zrozumieć
17 kwi 23:34
ZKS: Troszkę jak zachowanie dziecka że ktoś zrobił coś źle to ja mu muszę oddać.
17 kwi 23:35