równanie
kiś: x2−7x≤0
17 kwi 20:36
Maslanek: x(x−7)≤0
17 kwi 20:37
kaja: x(x−7)≤0
x=0 lub x=7
x∊≤0,7≥
17 kwi 20:38
Saizou : x2≤7
IxI≤√7
x≤√7 i x≥−√7
17 kwi 20:38
kaja: poprawka :
x∊<0,7>
17 kwi 20:38
Magda 87:

ja bym tak zrobiła
x=0 lub x=7
x∊<0,7>
17 kwi 20:43
Saizou :

gdzie ja mam oczy, przecież tam przy 7 jest x
x(x−7)≤0
x=0 x−7=0→x=7
zatem x∊<0:7>
17 kwi 20:44
picia: ma być mniejsze bądź P[równe] zero. zatem x ∊ ≤0 ; 7≥
17 kwi 20:47
Magda 87: zgadza się, wykres mi się nie wczytał w całości
17 kwi 20:48