matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja
Konk:
Witam. Jak rozwiązać takie zadanie: Zbiorem wartości funkcji y=−2x+12+1 jest: a)(−nies.;19> b)(−nies.;1> c).R d)<1:nies)
17 kwi 19:40
krystek:
W(p,q) y
w
=q wyznacza nam z
w
=(−
∞
;q>
17 kwi 19:41