matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomóżcie ..
Zuza:
wyznacz zbiór wartosci y= 1/(tg
2
x+2)
17 kwi 19:27
Skipper:
cos
2
x
cos
2
x
y=
=
... i teraz łatwiej −
sin
2
x+2cos
2
x
1+cos
2
x
17 kwi 19:40
Skipper:
cos
2
x
cos
2
x
y=
=
... i teraz łatwiej −
sin
2
x+2cos
2
x
1+cos
2
x
17 kwi 19:41