17 kwi 13:19
Eta:
n=3
17 kwi 13:20
asdf: 50n + 70 + 130 − 70(n + 2) = 0
−20n + 60 = 0
..
17 kwi 13:22
Roxi: a dlaczego ? mi 8 wychodzi

/
17 kwi 13:22
Eta:
17 kwi 13:22
Eta:
Bo nie umiesz liczyć
17 kwi 13:23
Eta:
| | 3*50+200 | | 350 | |
spr: |
| = |
| = 70 i gitara  |
| | 5 | | 5 | |
17 kwi 13:24
Roxi: ale dlaczego ci wyszlo 20 n a nie 25 n
17 kwi 13:24
Ajtek:
a ile to jest 50−70?
17 kwi 13:25
Roxi: juz wiemmm

dzikuje
17 kwi 13:28
Eta:
No to teraz zjedz ......
17 kwi 13:29
asdf: albo miesnego jeza
17 kwi 13:30
Eta:
17 kwi 13:30
Roxi: 
lepiej jak sama zrozumiem to wiem a tak to nic

a teraz juz bd wiedziała
17 kwi 13:31
Eta:
I tak trzymaj.... powodzenia
17 kwi 13:31
Roxi:
17 kwi 13:35
asdf: wytłumaczyć Ci to dokładniej?
17 kwi 13:39
Roxi: Dziękuję ale Eta pomogła mi

ale jeszcze pewnie nieraz tu bd bo ciężko mi coś ta matma idzie
ostatnio
17 kwi 13:42