matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Karolina:
Średnia arytmetyczna liczb x,y,z,t jest równa 6. Średnia arytmetyczna liczb x,y,z,t,11 jest równa ?
16 kwi 23:33
Rafał274:
x+y+z+t
= 6
4
x+y+z+t = 24
x+y+z+t + 11
24+11
=
= ...
5
5
16 kwi 23:34
xxx:
żle
10 kwi 20:19