matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nie wiem jak sie do tego zabrac...
kate:
długość odcinka o końcach A= (−3, −1) B= (−4, 5) jest równa? A. p[17] B. p[37] C. p[65] D p[85]
16 kwi 22:13
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1248.html
16 kwi 22:13
kate:
o własnie.
thx
16 kwi 22:17
Mila:
|AB|=
√
(−4−(−3))
2
+(5−(−1))
2
oblicz
16 kwi 22:39