matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy , uporzadkuj rosnaco liczy
Ewka:
uporządkuj rosnaco liczby r= log
√
2
27 x Log
3
16 (w tym pierwszym podstawa to pierw. z 2) s=log36 x log
√
6
0,1 (podstawa to pierwiastek z 6) t=10
2+log3
16 kwi 18:53