matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
kala:
oblicz 49
−
log
7
√
5
to wyrażenie z logarytmem powinno być w indeksie górnym
16 kwi 18:20
M:
8 lut 06:02
Bo_ra:
49
log
7
√
5
=7
2log
7
√
5
=7
log
7
(
√
5
)
2
7
log
7
5
=5
8 lut 09:26