matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
plis obliczcie mi to
Amanda :
√
3
= 2
√
3
/b b =
16 kwi 18:16
Saizou :
2
√
3
√
3
=
b
b
√
3
=2
√
3
2
√
3
b=
√
3
b=2
16 kwi 18:17
Saizou :
b
albo z piramidy dla wzorów a=
literkę, którą chcesz obliczyć zasłaniasz, kreska pozioma
c
znaczy dzielenie, pionowa mnożenie
16 kwi 18:21