MnQ: szybkie pytanie. jest na maturze rozszerzonej logika?
13 maj 21:44
taj: http://www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=508&Itemid=191
z tego co tam można przeczytać, to nie. Ale głowy nie dam. Czy jutro nie ma przypadkiem
matury z matematyki? Szybko!
13 maj 21:52
Artur: ee chyba nie ma
13 maj 21:58
MnQ: taaa jest jutro

i tak sie zastanawiam czy nie przypominac sobie tego calego p v q
13 maj 21:58
Artur: dΔaj spokój nie βędzie tΔkich zΔdΔń

( chyβΔ xD )
przez tą maturę się uzależniłem od robienia zadań
13 maj 22:10
aaaaa: nie ma.
13 maj 22:48
Artur: a to jeszcze taki szybki question , czy trzeba brać cyrkiel ?
13 maj 22:59