matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
aga:
log
2
2
√
2
−log
2
1/8 * log
2
2
√
2
18 kwi 15:52
ksalk:
log
2
2
√
2
− log
2
1/8 * log
2
2
√
2
= log
2
2
√
2
(1 − log
2
1/8) = log
2
2
3/2
(1 − (−3)) =
3
2
* 4 =
6
18 kwi 16:01