matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
magda:
log
4
x
6=0,5
15 kwi 17:56
M:
8 lut 10:53
Bo_ra:
1
log
4x
6=
2
4x>0 x>0
1
4x≠1 x≠
4
(4x)
1/2
=6
√
4x
=6
√
4
*
√
x
=6 2
√
x
=6
√
x
=3 x=9
1
log
36
6=
2
8 lut 11:06