matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
aleksandra:
liczba log
0
,
5
12−log
0
,
5
3 jet równa?
15 kwi 17:10
Ajtek:
−2
15 kwi 17:12
aleksandra:
a moge prosić o obliczenia?
15 kwi 17:17
Ajtek:
12
log
0,5
12−log
0,5
3=log
2
−1
=−log
2
4=−2
3
15 kwi 17:21