matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
alex:
pole rąbu o przekątnych długości 2
√
2
i 3
√
6
wynosi?
15 kwi 16:52
M:
8 lut 17:22
Jolanta:
e*f
2
√
2
*3
√
6
P=
=
=3
√
18
=3*3
√
2
=9
√
2
2
2
8 lut 17:45