matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy
Lola:
Czy móglby miktoś pomoc to rozwiązać: log
2
5 + log
2
5 * log
5
2
15 kwi 00:43
Lola:
15 kwi 00:58
ZKS:
log
2
5(1 + log
5
2) = log
2
5(log
5
5 + log
5
2) = log
2
5 * log
5
10 = log
2
10
15 kwi 01:30