powiedzcie czy dobrze
Agnieszka : A powiedzcie czy dobrze
podaj miejsce zerowe funkcji y= 3(x − 12 ) (x +2 )
x − 12 = 0 x + 2 = 0
x= 12 x = −2
coś mi się wydaje, że za łatwo mi poszło, wiec pewnie jest żle...
pomóżcie kochani
14 kwi 23:33
Saizou : jest dobrze
14 kwi 23:36
asdf: git jemanoz
14 kwi 23:36
Agnieszka : juuuupi heh ale naprawde za proste mi sie to wydaje nadal heh
AAAAA i dziękuję za odp
14 kwi 23:44
Saizou :
1
możesz to sobie sprawdzić. Jest to wzór funkcji kwadratowej o miejscach zerowych