m(l+y)=n musi wyjść (Y)
becia: pomuscie mi nie wiem o co chodzi w przekształcaniu wzorów
to jest zadanie : m(l+y)=n musi wyjść (Y)
:
14 kwi 17:41
Mateusz:
ml+my=n.... y=
14 kwi 17:42
becia: pomuscie mi pomóc.... nie wiem o co chodzi w przekształcaniu wzorów
14 kwi 17:43
becia: to wszystko?
nic więcej?
14 kwi 17:44
Mateusz:
no nie widac przeciez teraz łatwo sie juz wyznaczy y
14 kwi 17:46
becia: a fajnie tylko nie wiem o co w tym chodzi
14 kwi 17:48
becia: napiszesz mi to całe.. prosze
14 kwi 17:49