bardzo proszę!:)
alex: prosze o pomoc! proszę tylko o wytłumaczenie mi skąt mam wziąćś ten zykrs jak go zrobić z
resztą sobie poradze. Naszkicuj wykres funkcji f ig(x)=−f(x).podaj punkty wspólne tych
wykresów. a) f(x)=|x| − 1 b) f(x)=|x|+2 dzięki mam pustke w głowie jak ma wyglądac ta tabelka,
z jakiego wzoru jąk zrobić pomuszcie.
14 kwi 17:01
Mila: Alex, Think Ci wytłumaczył bardzo jasno, musisz się postarać cos sam zrobić, chyba umiesz
narysować wykres fukcji y=x.
Zacznij robić, a dalej będziemy tłumaczyć.
14 kwi 20:38