ciągi
Rogalik: Trzy zdarzenia A,B,C zawarte w przestrzeni Ω sa parami rozłączne i A u B u C =Ω.
Wiedząc że P(A)=2P(B)=3P(c) oblicz P(A)
17 kwi 21:19
Rogalik: wyszło mi 6/11 sprawdzi ktoś?
17 kwi 21:19
Bogdan:
Tak, P(A) =
611
17 kwi 22:05
Bogdan:
Podaj Rogaliku swoje obliczenia, myślę, że wielu uczących się i przygotowujących
się do różnych egzaminów chciałoby je poznać.
17 kwi 22:21
Bogdan:
Podaj Rogaliku swoje obliczenia, myślę, że wielu uczących się i przygotowujących
się do różnych egzaminów chciałoby je poznać.
17 kwi 22:22