matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
aleksandra:
3
1
liczba odwrotna do liczby 5
−2
*
√
−8
trzeciego stopnia,jest?
5
11
14 kwi 13:40
Mila:
3
1
5
−2
*(−2)=
5
11
3
23
5
−
*(−2)=
5
11
=oblicz do końca
14 kwi 16:06