matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
promień okręgu
iinfi:
oblicz długość promienia opisanego na trójkącie o bokach 3 2 4
14 kwi 10:48
iinfi:
promienia okręgu *
14 kwi 11:10
Aga1.:
a*b*c
R=
4*P
a=3, b=2, c=4 P=
√
p(p−a)(p−b)(p−c)
a+b+c
9
p=
=
2
2
Podstaw i licz.
14 kwi 11:58