matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Patryk:
3
√
x
2
+2
3
√
x
−3=0
3
√
x
=t t
2
+2t−3=0 t=−3 ,1
3
√
x
=1
3
√
x
=−3 x=1 x=−27 odpowiedzi mam inne ,moze nie uwzględniam założeń?, nie wiem , co jest złe ?
13 kwi 20:59
Patryk:
to chyba jest dobrze , sorry ,ze zaśmiecam
13 kwi 21:00
Mila:
Ok
13 kwi 23:59