matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania
ENka:
Napisz równanie prostej równoleglej do prostej y=3x+2 i przechodzącej przez punkt A=(3, −2) prosze o pomoc
17 kwi 17:59
ENka:
czy to równanie to bedzie : y=3x−11?
17 kwi 18:11
Eta:
Tak
dobrze.
17 kwi 18:23
ENka:
dzieki
17 kwi 18:26