matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potegii
zielony:
Liczba2
4
0*4
2
0 jest równa=
13 kwi 09:16
zielony:
Liczba 2
4
0
*4
2
0
jest równa=
13 kwi 09:18
lisek:
2
80
13 kwi 09:20
asdf:
2
40
* 2
20
2
= ... a
x
y
= a
x
y
a
b
* a
c
= a
b + c
13 kwi 09:22