matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zbiory
wiki:
zaznacz na osi i wyznacz zbiory A∪B A∩B A/B B/A A) (−3,1) ∪(3,6) B) (0,4)
12 kwi 23:13
mila:
AUB= (−3,6) A∩B= (0,1) A/B= (−3, 0> U (3,6) B/A= (1,3)
13 kwi 10:41