matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie
Armando:
π x
√
108
x (
√
108
+12)= ile to sie rowna bo mi juz rozne wyniki powychodzily
12 kwi 22:31
Eta:
√
108
=
√
36*3
= 6
√
3
.......... = 108π+12π
√
108
= 108π+12*6π
√
3
= 36π(3+2
√
3
)
12 kwi 23:10