geometria
Anus: Oblicz pole trapezu równoramiennego jeżeli jego ramię ma 20, a wysokość 16, dłuższa podstawa
jest dwukrotnie dłuższa od krótszej.
12 kwi 22:14
Anus: nikt?
12 kwi 22:18
Anus: pomozcie
12 kwi 22:42
Anus: moze jakies wskazowki ?
12 kwi 23:20
Anus: czemu mi nie pomagacie innym pomagacie a mi nie
12 kwi 23:27
Godzio:
| | a | |
(20 − 16)(20 + 16) = ( |
| )2 |
| | 2 | |
a = 24
13 kwi 00:00
Anus: dziekuje
13 kwi 00:02
Anus: skad sie wzielo to 48 ?
13 kwi 00:29
Godzio:
Dłuższa podstawa jest 2 razy większa ... (a = 24, 2a = 48)
13 kwi 00:31