matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Prosta
Tomasz:
Prosta o równaniu y=5x−m+3 przechodzi przez punkt A =(4,3) . m wynosi
12 kwi 21:42
Arcane ShadowMaster:
3=5*4−m+3 3−20−3=−m −20=−m m=20
12 kwi 21:44
Tomasz:
dzieki
12 kwi 22:25