matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
Grzegorz:
log
3
4+log
9
4=log o podstawie
1
3
z 0,125
12 kwi 20:58
Patronus:
log
1/3
4
log
1/3
4
log
3
4 =
=
= −log
1/3
4
log
1/3
3
1
log
1/3
(
)
(−1)
3
1
log
9
4 = ... = −
log
1/3
4
2
1
3
1
log
3
4 + log
9
4 = −log
1/3
4 −
log
1/3
4 = −
log
1/3
4 = log
1/3
2
2
8
12 kwi 21:34