matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Niby z fizyki ale przekształcanie wzorów :)
Kasia:
Jak to przekształcić żeby otrzymać U: W=U *I * t
12 kwi 20:52
Eta:
W
U=
I*t
12 kwi 20:53
arti:
U=W/I*t
12 kwi 20:54
Kasia:
Dzięki
12 kwi 20:55
Kasia:
Dzięki
12 kwi 20:55