matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
??!!
AdaMs:
8
2
3
*8
−2
*8
1
=?
12 kwi 19:29
M:
8 lut 17:58
Jolanta:
8
2/3 −2+1
=8
1/3
=
3
√
8
=2
8 lut 18:03
Jolanta:
8
2/3 −2+1
=8
1/3
=
3
√
8
=2
8 lut 18:03