matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help me
VIXEN:
Dane śa 2 punkty : A(5,−3) B(3,1) a)Napisz równanie okręgu o średnicy AB b)Napisz równanie symetralnej odcinka AB
12 kwi 19:19
migotka:
S=(4,−1) r=|SA| r=
√
5
(x−4)
2
+(y+1)
2
= 5 b) y= 1/2x−3
12 kwi 19:53