matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Myszka:
boki trojkata prostokatnego tworza ciag arytmetyczny wyznacz q a
1
=a a
2
=aq a
3
−przeciwkrostokatna=aq
2
a
2
+(aq)
2
=(aq
2
)
2
podstawiac zmienna T i liczyć? ma to sens?
12 kwi 18:31