matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie
zadanie:
3*2
−
2
/
x
+6
−
1
/
x
=2*9
−
1
/
x
/:9
−
1
/
x
3*(2/3)
−
2
/
x
+(6/9)
−
1
/
x
=2 3*(2/3)
−
2
/
x
+(2/3)
−
1
/
x
=2 dobrze? i co dalej?
12 kwi 16:53
zadanie:
12 kwi 17:06
zadanie:
12 kwi 17:18